Header

Kim Smienk

Nieuwbouwspecialist

Kim woon met haar gezin in Borne en werkt sinds 1 januari 2021 als nieuwbouwspecialst voor Woonwensfabriek.  Ze houdt van (Beach) volleybal, fitness, skiën en het maken van houten meubels.

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Ik ben Nieuwbouwspecialist. In deze functie kan ik meedenken/adviseren in de woonwensen van mensen en kan ik hen ontzorgen in het verdere traject. Ik vind het erg fijn om samen met mensen te zorgen dat zij een uiteindelijk een woning bouwen die aan hun wensen, en wellicht aan de toekomstige wensen, voldoet.

Waarom ben je bij Woonwensfabriek gaan werken?

Met name de werkwijze, de benadering van klanten, het enthousiasme wat men uitstraalt en de vooruitstrevendheid is hetgeen dat mij aanspreekt.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

De functie is heel erg veelzijdig. Elke dag kom je weer met andere mensen in aanraking, mag je mee denken met diverse wensen.  Er is geen dag hetzelfde.

Wat is de kracht van jouw team?

Met name de korte lijntjes en duidelijk communicatie.  

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

De werkwijze maakt de Woonwensfabriek uniek. Niet alleen de persoonlijke benadering maar ook de mogelijkheid om de woning is zijn geheel, zoals de naam van het concept al aangeeft, Woongereed op te laten leveren. In het inspiratiecentrum van de Woonwensfabriek kunnen mensen alle zaken v.w.b. hun woning tot in de punten uit laten werken.

Waarom moet een opdrachtgever voor Woonwensfabriek kiezen?

Het is voor een opdrachtgever erg aantrekkelijk om voor de Woonwensfabriek te kiezen omdat wij met een enthousiast team alle expertise in huis hebben. De woonwensfabriek beschik over een eigen inspiratiecentrum daarnaast uitstekende (uitvoerende)partijen .

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Psycholoog

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Ik heb ons huidige nieuwe woning, zelf ontworpen.

Waar krijg je energie van?

Ik krijgt energie van plannen, organiseren en mensen helpen.