Sonnet Type A, Bouwnummer 5

Koopprijs

€ 295.000 vrij op naam

Woonoppervlak

87 m2

Omschrijving

In de wijk Westerpark, aan de Nicolaas Beetslaan, aan de rand van het park en vlakbij het Asserbos ontwikkelt Vazet Creatie 2 eigentijdse appartementencomplexen: Kwatrijn en Sonnet.

In ieder complex bevinden zich 15 appartementen met in het souterrain privé parkeerplaatsen voor bewoners. Er is gekozen voor een architectuur die past in de groene omgeving en aansluit op de architectuur van het naastgelegen provinciehuis. Kenmerkend zijn de horizontale lijnen in de gevel met daartussen de woonverdiepingen. De grote balkons op de hoeken van de gebouwen lijken te zweven tussen de aanwezige volwassen bomen en bieden een prachtig parkachtig uitzicht over de omgeving. De tuin wordt ontsloten door ongedwongen slingerende wandelpaden, waardoor een Engels parklandschap ontstaat.

In Assen zijn alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten binnen handbereik. De centrale ligging maakt Assen een zeer aantrekkelijke woonplaats voor bewoners die in Groningen of elders in de omgeving werken.

De comfortabele, energiezuinige appartementen krijgen een eigentijds en hoogwaardig afwerkingsniveau. Energiezuinig en bouwen zonder gasaansluiting is anno 2018 niet meer weg te denken. Deze appartementen worden niet meer verwarmd door een traditionele gasgestookte cv-ketel, maar door een warmtepompsysteem.

Op het dak worden zonnepanelen toegepast die energie opwekken voor de appartementen. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en elektrisch koken is tegenwoordig de standaard. Het is veiliger in gebruik en heeft nog veel andere voordelen. De gebouwen zijn hierdoor klaar voor de toekomst.

Indeling Type A:
-Woonkamer en open keuken ca. 39M2
-Ruim Balkon ca. 13m2
-Badkamer met toilet, douche en wastafel
-Separate toiletruimte
-Inpandige separate berging in het souterrain
-Eigen parkeerplaats in het souterrain
-Gemeenschappelijke entree met intercominstallatie, lift en trappenhuis
-Gehele woning voorzien van vloerverwarming
-Gasloze installatie
-Diverse optionele (maatwerk)mogelijkheden

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder...

Voorzieningen

General

Purchase price
295.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Construction

Apartment model
Mezzanine
Construction type
New

Surfaces and volumes

Living area
87 m2
Outdoor areas surface
13 m2
Inhoud
243 m3

Layout

Number of rooms
3 rooms
Number of floors
1

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

}

Heb je een vraag?

Westerparkstate

Is een ontwikkeling van:


Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom woningtype {buiding_type} in het project Westerparkstate